Gezichtsbehandelingen

Basis gezichtsbehandeling
Huidanalyse, reiniging, peeling, vapozone, oneffenheden verwijderen, epileren wenkbrauwen, harsen bovenlip, masker voor uw huidtype, en dagcrème. 
 
Luxe gezichtsbehandeling
Huidanalyse, reiniging, peeling, vapozone, oneffenheden verwijderen, epileren wenkbrauwen, harsen bovenlip, ontspannende massage van gezichts-decolleté, masker met handmassage, en dagcrème.
  
Gezichtsbehandeling mannen
Huidanalyse, reiniging, peeling, vapozone, oneffenheden verwijderen, eventueel epileren, masker voor uw huidtype, en dagcrème. De gezichtsbehandeling voor mannen kan ook met ontspannende gezichtsmassage geboekt worden en de producten zijn afgestemd op de mannenhuid. 

 

Vitamine C behandeling*
Oppervlaktereiniging, dieptereiniging met enzymatisch peeling, verwijderen mee-eters, epileren wenkbrauwen, hydraterend masker, bio Vitamine C boost, ontspannende gezichts-decolleté massage, handmassage, en dagcrème.

*Deze behandeling is een boost voor de collageenaanmaak, huid met rosacea of puistjes, versteviging van de huid en voor de hyperpigmentatie. Uw huid ziet er direct frisser en minder dof uit. 

 

Fruitzuurbehandeling**

Reinigen, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren, serum, enzym masker, en dagcrème 

**Deze behandeling maakt de poriën fijner, het verheldert de hyperpigmentatie, talgreductie, maakt de huid gladder en strijkt lijntjes glad, en verbetert dus de onzuivere huid. Tevens stimuleert deze behandeling de aanmaak van collageen. Deze behandeling kan niet worden uitgevoerd bij: actieve rosacea, virale infecties, open wondjes, en donkere huid.

 

Luxe gezichtsbehandeling met skinscrubber

Huidanalyse, reiniging, dieptereiniging met skinscrubber, vapozone, oneffenheden verwijderen, epileren wenkbrauwen, harsen bovenlip, ontspannende massage van gezichts-decolleté, masker met handmassage, en dagcrème.

 

Skinscrubber

 

De skinscrubber is een veilige en pijnloze behandeling met een zeer intensieve dieptewerking. Door middel van ultrasone trillingen worden talg, dode huidcellen en mee-eters verwijderd. Tevens kunnen hier mee ook werkstoffen dieper in de huid worden gebracht. De trillingen hebben een positieve invloed op de vochtbalans, doordat de aanmaak van hyaluronzuur wordt bevordert. Ook wordt de aanmaak van collageen en de stevigheid van de huid bevordert.