Semi permanente mascara

Lash To Impress, semi permanente mascara, geeft je een 100% waterproof mascara welke 3-5 weken blijft zitten.


De behandeling

Lash To Impress is een eenvoudige behandeling waarbij de wimpers in de schoonheidssalon worden voorzien van een 100% waterproof coating.


Met Lash To Impress kun je slapen, douchen, zwemmen, sauna-en, sporten, door de regen fietsen en huilen zonder een blote billen gezicht of uitgelopen look. Een fijne gedachte!


De behandeling wordt altijd verricht door een professionele en getrainde salon en duurt ongeveer 20-30 minuten afhankelijk van het aantal aan te brengen laagjes. De coating wordt door de specialiste aangebracht terwijl je ogen gesloten zijn. Hierdoor is de behandeling niet belastend of gevaarlijk voor je ogen.


Lash To Impress wordt op je wimpers aangebracht in verschillende laagjes. Je kunt daarbij zelf aangeven hoeveel laagjes je zou willen dragen. Het gemiddelde aantal laagjes is 3 waarbij eventueel nog 1 of 2 laagjes fibers kunnen worden toegevoegd om je wimpers extra volume te geven.


De duur van het resultaat hangt sterk samen met de duur van je wimper cyclus en deze verschilt per persoon. Daarnaast is het van belang om netjes met je coating om te gaan.


Lash To Impress geeft je een 100% waterproof mascara met volume welke 3-5 weken blijft zitten. Na die tijd is het raadzaam om de coating te verwijderen en kunt u eventueel nieuwe aan laten brengen. Slapen, douchen, zwemmen, sauna-en, sporten, huilen & door de regen fietsen is verleden tijd. We hoeven nooit meer met een blote billen gezicht of uitgelopen look over straat.